2410530972 Μεγάλου Αλεξάνδρου 2, Λάρισα evrib25@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Basdra Optics Boutique
Οπτικά - Φακοί Επαφής - Σκελετοί Γυαλιών | Λάρισα

Το κατάστημα οπτικών Basdra Optics Boutique μεριμνούμε για τη φροντίδα των ματιών σας, φέροντας καθημερινά στη διάθεσή σας σκελετούς, φακούς επαφής και αξεσουάρ των πιο αξιόπιστων εταιρειών της αγοράς.

Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε είναι εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με την δημιουργία σκελετών και κυρίως χειροποίητων.

Αν είστε νέος χρήστης φακών επαφής θα σας βοηθήσουμε με τη σωστή εκμάθηση για την καλύτερη εφαρμογή τους και τους σωστούς τρόπους υγιεινής.

Μένουμε συνεχώς στο πλευρό σας καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα των οπτικών σας αναγκών με φροντίδα και υψηλή αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
Ανακαλύψτε τις πιο σύγχρονες συλλογές από τα πιο δημοφιλή brands της διεθνούς αγοράς στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
 
ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ
Ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε σχέδιο και στυλ με άμεση προσαρμογή των φακών στους κατάλληλους βαθμούς και τις ανάγκες σας.
 
     
 
     
 
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ
Επιλέξτε ανάμεσα σε ημερήσιους ή μηνιαίους φακούς επαφής, καθώς και έγχρωμους, αστιγματικούς ή πολυεστιακούς των πιο γνωστών εταιρειών.
 
     
     
 
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΥΑΛΙΩΝ
Αξεσουάρ σκελετών ηλίου και οράσεως, όπως ξεχωριστές θήκες, κορδόνια και αλυσίδες γυαλιών για να αναβαθμίσουν το στυλ και τη χρήση τους.
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ
Ενημερωθείτε σχετικά με την αγορά και τη χρήση υγρών φακών επαφής και ανακαλύψτε υγρά καθαρισμού και φροντίδας των φακών ηλίου και οράσεως.
 
     
 
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο κέντρο της Λάρισας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.